پودر پروتئین

کازئین و پروتئین وی ، کدام یک بهتر است

کازئین و پروتئین وی

کازئین و پروتئین وی در حال حاضر ، رایج ترین پودر های پروتئینی در جهان است، که مورد توجه ورزشکاران و افرادی که به دبنال کاهش یا افزایش

وزن هستند می­باشد. پروتئین وی برای چندین دهه به عنوان یک تقویت کننده­ی عضله مورد استفاده قرار گرفته است، اما یک مکمل

پروتئینی دیگر به نام پروتئین کازئین نیز وجود دارد.

یکی از منابع اصلی آمینواسیدهای بادوام، یعنی پروتئین کازئین – که گاهی پودر پروتئینی نامیده می­شود – یک پروتئین قابل گوارش آسان را به صورت مشابه با پودر وی فراهم می­کند. چه عاملی پروتئین کازئین را از وی پروتئین ، پودر پروتئین نخود سبز، یا حتی مواد غذایی کامل مثل تخم مرغ و سینه ­ی مرغ متمایز می­سازد؟

یکی از بزرگترین مزایای کازئین مربوط به زمانبندی جذب آن و همچنین میزان دوام آن در بدن است. هر دو عامل عضله سازی سریع و حفظ بافت عضله ­ی بدن را موجب می­شوند.

در مورد زمانبندی مواد مغذی، نوع پروتئین حائز اهمیت است. پروتئین کازئین سریعا وارد جریان خون شما می­شود – به علاوه آمینو اسیدهای آن در محل مناسب قرار می­گیرند تا به ایجاد بافت عضله برای چند ساعت کمک شود، که با خروج سریع از بدن مغایرت دارد.

بنابراین، علاوه بر عضله سازی، رفع گرسنگی، مزایای بیشتری را از تمرینات خود حاصل نمایید. آنگاه می­توانید از پروتئین کازئین شروع نمایید … و یا داشتن این پروتئین به شکل خالص و یا حتی این پودر پروتئینی متداول بهتر خواهد بود. پاسخ­ها در اینجا مطرح می­شوند.

پروتئین کازئین چیست؟

پروتئین کازئین که مانند وی پروتئین  از شیر تهیه می­شود در واقع یک منبع فراوان تر از آمینو اسیدهای زنجیره­ ی شاخه دار می­باشد. به همین دلیل است که گاهی آن را پروتئین شیر می­نامند، زیرا 80 درصد پروتئین بافت شده در شیر گاو کازئین است – که 20 تا 40 درصد شیر انسان را تشکیل می­خرید پروتئین کازئین آلمکس نوتریشندهد. این ماده در پنیر گوسفندی خام فراوان است، که یک منبع خالص کازئین می­باشد.

کازئین، مانند وی پروتئین و بسیاری از مواد غذایی پروتئینی، از اجزای مختلفی همچون آمینواسیدهای ضروری و غیر ضروری تشکیل می­شود. بدن انسان قادر به ساخت آمین واسیده ای خاصی (که غیر ضروری نامیده می­شوند) است، در حالی که برخی دیگر را نمی­سازد (که ضروری نامیده می­شود)، و این ورود انواع ضروری خاص به مواد غذایی شما را موجب می­شود.

از آنجایی که مواد غذایی گیاهی همیشه مجموعه­ی کاملی از آمینو اسیدهای ضروری مورد نیاز ما را فراهم نمی­کنند، بنابراین ما به مواد غذایی حیوانی نیاز داریم – و گاهی پودرهای پروتئینی راحت تر – که باعث می­شوند افراد از رفع نیازهای پروتئینی خود را رفع نمایند.

پودر پروتئین کازئین در یک آزمایشگاه از بخش­های دهیدراته­ ی شیر ایجاد می­شود – مسئله آن است که بسیاری از حالت­های تقلیب و ایزوله می­شوند، و مشکلات مرتبط با سلامتی را ایجاد می­کنند. شما می­توانید یک پروتئین کازئین را بیابید که از بتا کازئین A2 تهیه شود نه از کازئین A1 (به بخش “انواع مختلف پروتئین کازئین توجه کنید). شما معمولا آن را در اکثر فروشگاه­های مواد غذایی سالم می­یابید که با طعم­های مختلفی ارائه می­شوند. احتمالا به این موضوع پی می­برید که برای هر برندی از پروتئین کازئین موجود، در حدود پنج پودر پروتئینی مختلف به فروش می­رسند.

پروتئین کازئین در مقایسه با وی پروتئین

برای ورزشکاران، یا هر شخص با فعالیت بالا، پروتئین یک قطعه­ ی مهم پازل در مورد بازیابی عضله، ترمیم و رشد است. در حالی که اکثر افرادی که در کشورهای توسعه یافته زندگی می­کنند از کمبود پروتئین رنج می­برند، به خاطر داشته باشید که با فعالیت بیشتر نیاز شما به پروتئین بیشتر خواهد شد، و مخصوصا برای بدنساز ها یا سایر انواع تمرین­های طولانی مدت ضروری می­باشد.

در حالی که ممکن است فکر کنید پودرهای پروتئینی فقط برای وزنه برداران خاص، مردان با حجم بالای عضلات یا ورزشکاران فعال هستند، تقریبا هر کسی می­توان از مصرف مکمل تمرین با ترکیب صحیحی از مواد مغذی بهره مند شود – و پودرهای پروتئینی انجام این کار را ساده تر می­کنند.

ما اکنون تفاوت بین وی پروتئین و پروتئین سویا را می­دانیم، پس در مورد وی پروتئین و کازئین چطور؟

وی پروتئین و پروتئین کازئین  بر حسب زیست دسترسی پذیری و اثراتشان بر سنتز عضله متفاوتند. با وجود آن که وی پروتئین مزایای زیادی دادر، اما می­تواند در مقایسه با کازئین “جهش سریع آمینو اسید” را موجب شود. وقتی پروتئین بیشتر از مقدار مورد نیاز وارد بدن می­شود، مقدار اضافی از طریق ادرار، اکسید شده و تخلیه می­گردد.

اما این همیشه بد نخواهد بود – انواع مختلفی از پروتئین­ها مزایای خاص خودشان را دارند – بنابراین پروتئین وی را از فهرست خود خارج نکنید. مزایای خاصی برای مصرف پروتئین­های با ازادسازی سریع تر و آهسته تر مشاهده می­شود؛ این دقیقا مطابق با اهداف و برنامه­ی شماست.

در سطح مولکولی، در یک منبع پروتئینی مثل کازئین، آمینواسیدهای مختلفی با هم ترکیب می­شوند. پروتئین کازئین دارای درصد آمینواسید با زنجیره­ی شاخه دار کمتری در مقایسه با پروتئین آب پنیر است، و به همین دلیل گوارش آن آهسته تر بوده و برای زمان طولانی تری موثر واقع می­شود. به دلیل کاربرد و زمانبندی، کازئین سنتز پروتئین را کمتر از آب پنیر افزایش می­دهد.

یک نکته­ی مهم آن است که این ماده به نحو بهتری مانع تجزیه­ ی آمینو اسید های موجود در عضله­ ی شما می­شود. وی پروتئین  سولفور بیشتری نسبت به کازئین دارد، که نحوه­ی مصرف آن توسط بدن را تغییر می­دهد. در مقایسه با کازئین، وی پروتئین یک منبع پروتئینی سریع است، و این بدان معناست که آمینو اسیدها را سریعا پس از گوارش فراهم می­کند – اما سریعتر از کازئین از بدن خارج می­شود.

در نظریه، این دو ماده به نحو متفاوتی بر ساختار بدن اثر می­گذارند، اما این در همه ­ی مطالعات صحیح نبوده است. برای مثال، محققان واحد متابولیسم در دانشکده­ی پزشکی تگزاس نشان داده­ اند که گوارش کوتاه مدت وی پروتئین و کازئین پس از تمرین منجر به افزایش مشابهی در موازنه­ی خالص پروتئین عضله می­شود. این مواد در واقع منجر به تفاوت سنتز پروتئین نمی­شوند، علیرغم آن که الگوهای مختلفی برای پاسخ­های آمینواسید خون وجود دارد.

اگر همه­ی این خصوصیات شیمیایی کمی مبهم به نظر می­رسند، در اینجا نکته­ی آخر درباره­ی مقایسه­ ی کازئین و پروتئین وی مطرح می­شود. هم کازئین و هم آب پنیر به عنوان مکمل برای تمرینات شما به کار رفته و شامل همه­ی آمینواسیدهای ضروری مورد نیاز شما می­باشند. اما آب پنیر آمینواسیدهای زنجیره­ی شاخه دار بیشتری دارد و بنابراین در سنتز پروتئین عضله کمی بهتر خواهد بود.

خبر خوب آن است که، پس از مقایسه­ی اثرات هر دو پروتئین بر ساختار بدن و بازدهی در ورزشکاران زن، محققان آزمایشگاهی تغذیه و ورزش در دانشگاه فلوریدای جنوبی دریافتند که آب پنیر و کازئین اثرات مثبت مشابهی دارند. زنان مزایایی را با استفاده از هر دو مکمل تجربه کردند، که شامل افزایش شاخص­های عملکردی با مصرف پروتئین پس از تمرین استقامت، و کاهش ساختار چربی بدن بود.

مکس استارز  هیدرو وی پلاتینوم اپتیموم نوتریشن

قیمت کازئین و پروتئین وی ، کدام یک بهتر است

مزایای پروتئین کازئین

در صورت استفاده در زمان مناسب، پروتئین کازئین با کیفیت بالا برای موارد زیر سودمند خواهد بود:

  • تشکیل بافت عضله­ی جدید و ارتقای رشد عضلات نازک
  • ترمیم فیبرهای عضلانی آسیب دیده پس از تمرین در زمان خواب
  • حفظ عضلات فعلی شما (آنتی کاتابولیک کردن آنها)
  • بازیابی موازنه­ی نیتروژن در حین بازیابی عضله
  • کاهش اشتها
  • تنظیم سطوح قند خون
  • کمک به جلوگیری از پرخوری
  • کمک به کاهش/حفظ وزن

بیایید با جزئیات بیشتر به برخی از مزایا و کاربردهای اصلی پروتئین کازئین توجه کنیم:

  • کمک به عضله سازی و جلوگیری از آسیب به عضله

کازئین معمولا به عنوان یک پروتئین آنتی کاتابولیک شناخته می­شود. این دقیقا به چه معناست؟ بدن شما کاتابولیز دارد، و یا در اصل بافت عضله را تجزیه می­کند تا آمینواسیدهایی تولید کند که در داخل پروتئین عضله ذخیره می­شوند. این آمینواسیدهای ذخیره شده برای انرژی و کمک به عملکردهای مختلف مورد استفاده قرار می­گیرند، مثل رشد بدن.

هرچه بیشتر تمرین کنید، بدن شما بیشتر پروتئین موجود را برای حفظ عملکرد خود جستجو می­کند. مکمل­های آنتی کاتابولیک آمینواسیدهایی را برای بدن فراهم می­کنند که سبب کاهش این فرآیند تجزیه شده، و عضله­ای که به دشواری ساخته­اید را حفظ می­کند.

  • برای زمان بیشتری نسبت به سایر منابع پروتئین باقی می­ماند

با وجود آن که کازئین جذب سریعی دارد، اما همچنان یک پروتئین با گوارش آهسته است، که این به دلیل مدت زمان قرار گرفتن آمینواسیدهای آن در جریان خون می­باشد. درست مانند کربوهیدرات­های با آزادسازی آهسته تر که نسبت به انواع با اثر سریع و افزایش دهنده­ی سریع قند خون سودمندتر هستند، مواد غذایی پروتئینی نیز چنین عملکردی دارند.

بدن می­تواند به آرامی پروتئین کازئین را هضم کند، و این بدان معناست که بافت­های عضلانی فرصت بیشتری در استفاده از آمینواسیدها برای ترمیم و رشد خود دارند. همانطور که در ادامه خواهید آموخت، زمانبندی کازئین نیز مزایایی دارد، اما بسته به اهداف شما زمان­های خاصی هستند که در آنها از کازئین صرفنظر کرده و در مقابل یک پروتئین با اثر سریعتر را به کار می­گیرید.

  • جایگزین وعده­ی غذایی یا اسنک قبل از خواب خوبی است

آیا می­دانستید که خواب یکی از مهمترین زمان­ها برای عضله سازی و بهره گیری از کار یا تمرین سخت شما در طول روز است؟ به این دلیل است که در حال خواب، بدن شما نقاطی که بیش از حد در طول روز دچار تنش شده­اند را ترمیم می­کند. یکی از روش­های بهره گیری از این فرآیند بیولوژیکی استفاده از پروتئین کازئین برای تقویت بیشتر عضلات شماست.

پروتئین کازئین برای حدود هفت ساعت در جریان خون باقی می­ماند، و به همین دلیل است که بدنسازان کازئین را درست قبل از خواب مصرف می­کنند. در جامعه­ی تناسب اندام، پروتئین کازئین اعتبار خوبی را به عنوان یک اسنک ایده­آل قبل از خواب کسب نموده است.

یک مطالعه­ی انجام شده توسط دپارتمان علوم تحرک انسانی در آموزشگاه تغذیه­ی NUTRIM نشان داد که پروتئین کازئین بلافاصله قبل از خواب به نحو موثری هضم و جذب شده، به تحریک سنتز پروتئین عضله و بهبود تعادل پروتئین کل بدن پس از تمرین عمل می­کند. در طول شب که شخص خواب است، آمینواسیدها فیبرهای عضلانی را قدرتمندتر می­سازند. علاوه بر مصرف کازئین قبل از خواب، استفاده از آن در بین وعده­های غذایی در شرایطی که چند ساعت غذا نمی­خورید بسیار مفید خواهد بود.

  • به کاهش اشتهای شما و کاهش وزن کمک می­کند

حتی اگر فقط به صورت متعادل تمرین می­کنید و به دنبال عضله سازی نیستید، مکمل­های پروتئینی همچنان برای کاهش حس گرسنگی شما مفید هستند. بسیاری افراد از پودرهای پروتئینی برای راحتی خود استفاده می­کنند، به این دلیل که اشتهایشان تا حد معینی سرکوب می­شود.

خرید پروتئین کازئین کیجد ماسلآیا تا به حال توجه نموده­اید که وقتی یک صبحانه­ی با کربوهیدرات یا قند بالا می­خورید، اما پروتئین را حذف می­کنید، کمی پس از آن گرسنه می­شوید؟ پروتئین سیر کننده بوده و به شما کمک می­کند که بدون گرسنگی و افت قند بدنتان به وعده­ی غذایی بعدی برسید. اکثر افرادی که از یک منبع پروتئینی در هر وعده­ی غذایی استفاده می­کنند (حتی میان وعده­ها)، درمی­یابند که می­توانند گرسنگی خود را مدیریت کرده و انتخاب غذایی بهتری داشته باشند. در حالی که اثرات بسته به شخص متفاوتند، برخی افراد به خوبی از پودرهای پروتئینی همراه با سایر ترکیبات مغذی در اسموتی­ها و نیز به عنوان یک صبحانه­ی سریع، یک میان وعده­ی با پروتئین بالا و یا حتی یک جایگزین وعده­ی غذایی استفاده می­کنند.

پروتئین کازئین به چه صورتی می­تواند گرسنگی شما را در مقایسه با پروتئین آب پنیر کنترل نماید؟ یک مطالعه­ی منتشر شده در ژورنال بریتانیایی Nutritionنشان داد که هر دو ماده عملکرد مشابهی دارند. محققان اثرات کاهش اشتهای پروتئین کازئین هیدرولیز شده، کازئین سالم و آب پنیر سالم را در 24 زن و مرد دارای اضافه وزن مقایسه کردند. آنها اثرات این مکمل­های پروتئینی مختلف را بر تنظیم اشتها و مصرف انرژی کلی (EE) تعیین نمودند، مخصوصا مقدار کالری ورودی در مقایسه با کالری خروجی.

دو نوع کازئین و یک نوع پروتئین وی اثرات مشابهی در یک دوره­ی 24 ساعته بر EE و اشتها داشتند، با وجود آن که برخی نتایج نشان می­دهند که پروتئین آب پنیر عملکرد بهتری داشته و بر نرخ متابولیک نمونه­ها در حالت استراحت اثر مثبتی دارد.

بهترین زمان برای استفاده از پروتئین کازئین

به طور ایده­آل شما می­توانید قبل از خواب (اگر هدف شما عضله سازی و افزایش وزن است) یا به عنوان یک جایگزین وعده­ی غذایی/اسنک بین وعده­های غذایی از پروتئین کازئین استفاده کنید. به خاطر داشته باشید که کازئین به آرامی هضم می­شود، و این بدان معناست که پس از تمرین برای رسیدن به عضلاتتان نسبت به سایر انواع پروتئین (مثل آب پنیر) به زمان بیشتری احتیاج دارد.

از آنجایی که شما می­خواهید مواد مغذی را در سریع ترین زمان ممکن به بافت عضلاتی آسیب دیده­ی خود پس از تمرین برسانید، استفاده از کازئین نسبت به منابع با اثر سریع تر مزایای ورود سریع آمینو اسیدها را برای شما حاصل نخواهد کرد. به دلیل آن که پروتئین وی سریعا جذب و گوارش می­شود، پس از تمرین انتخاب بهتری خواهد بود. عضلات شما منبع سریعی از مواد مغذی را پس از تمرین برای اجرای سنتز عضله جستجو می­کنند، و بنابراین برای تسریع این فرآیند از مصرف کازئین خودداری کنید.

مکس استارز  بهترین برند های مکمل وی پروتئین ایزوله سال 2019

واقعیت­های مکمل پودر پروتئینی کازئین

آیا تا به حال به این فکر کرده ­اید که چه میزان پروتئین کازئین را باید مصرف کنید یا به طور کلی به چه میزان پروتئین نیاز دارید؟ نیاز به پروتئین در اشخاص مختلف بسته به عوامل زیادی متفاوت است، اما برخی از راهنماهای عمومی در این باره عبارتند از:

  • در حدود 68/0 – 1 گرم پروتئین در هر پوند از وزن بدن در صورتی که یک ورزشکار یا شخص فعال باشید.
  • در حدود 45/0 – 68/0 گرم در هر پوند از وزن بدن در صورتی که بخواهید وزن خود را کاهش دهید.
  • در حدود 36/0 گرم در هر پوند از وزن بدن برای حفظ سلامتی و وزن شما.

بسته به برند پودر کازئینی که خرید می­کنید، مقادیر کالری و پروتئین متغیر هستند. برای یافتن بیشترین مزایا، به دنبال برندی باشید که قند کمی داشته و یا در آن از شیرین کننده­ی طبیعی با عصاره­ی آلی استویا و شیرین کننده ­های طبیعی مثل پودر کاکائو یا عصاره­ی وانیل استفاده شود. به صورت کلی، یک وعده پودر کازئین دارای موارد زیر است:

  • 120 کالری
  • 23 گرم پروتئین
  • 1 گرم چربی
  • 1 گرم قند
  • 450 میلی گرم کلسیم (45 درصد)

به عنوان مثال، زنی با وزن 140 پوند که فعال بوده و می­خواهد رژیم غذایی خود را بهبود بخشد می­تواند 95/63 گرم پروتئین را در هر روز مصرف نماید، و این به معنای آن است که یک وعده پروتئین کازئین نیازهای وی را برای یکی از سه وعده­ی غذایی اصلی پوشش می­دهد.

پروتئین کازئین اپتیموم نوتریشن - قیمت و خرید

انواع مختلاف پروتئین کازئین: A1 در مقایسه با A2

شیر از حدود 85 درصد آب و 15 درصد قند (که لاکتوز نام دارد)، پروتئین، چربی و مواد معدنی تشکیل می­شود. در بین ترکیبات پروتئینی در شیر، بیشتر از یک نوع مشاهده می­شود. A2 بتا کازئین نوعی است که به طور طبیعی در بدن جانوران برای هزاران سال تولید می­شود، حتی پیش از 10000 سال پیش که حیوانات اهلی نشده بودند. این ماده سریعا گوارش می­شود، و برخی از پژوهش­ها نشان می­دهند که اثرات آن بر سلامتی انسان بیشتر از نوع کازئین A1 است.

A1 نوع جدیدتری از کازئین است، که برای اولین بار چند هزار سال پیش پس از اهلی کردن حیوانات توسعه یافت. این ماده زمانی تشکیل شد که ژن­های خاصی سبب تغییر پروتئین­ها شدند، و این تغییر آمینواسیدهای پرولین به هیستیدین را نتیجه داد. امروزه بتا کازئین A1 در محصولات لبنی گاو فراوان تر است، که برای تولید بخش عمده­ی شیر در امریکا و حتی اروپا مورد استفاده قرار می­گیرد.

هر گاوی ژنوتیپ خاصی از A1/A1، A1/A2 یا A2/A2 را دارا است که نهایتا بر شیر تولید شده اثر می­گذارد. مصرف محصولات شیر ترجیح داده می­شود، که شامل همه­ی مواد غذایی لبنی و مکمل­های پروتئینی کازئین/آب پنیر است، که از گاو (یا بز) تهیه شده و غالبا شامل کازئین A2 می­باشد. چرا؟

وقتی بتا کازئین A1 تغییر از پرولین به آمینواسیدهای هیستیدین را نتیجه دهد، مسائلی را در زمینه­ی گوارش انسان­ها و متابولیز کردن شیر به وجود می­آورد. در واقع، اکثر افرادی که نسبت به شیر گاو حساسیت دارند در واقع به یکی از پروتئین­های آن حساس هستند، یعنی کازئین A1. این افراد در واقع توانایی گوارش A1 را ندارند. این حساسیت اکنون با محدوده­ی وسیعی از بیماری­ها مرتبط است، که شامل واکنش­های خود ایمنی، آلرژی غذایی، مسائل گوارشی، دیابت نوع 1، بیماری قلبی و سایر موارد می­باشد. A1 سبب افزایش التهاب نیز می­شود، اما شیری که عمدتا حاوی کازئین A2است اثرات التهابی کمتر (یا صفر) را به همراه دارد.

از کجا می­دانید که پروتئین آب پنیر یا کازئینی که مصرف می­کنید ازA1 است یا A2؟ انواع مختلفی از گاوهای شیرده وجود دارد که شیر A2 را تولید می­کنند، شامل جرسی، گورسنی، سوئیسی قهوه­ای، شاخ کوتاه شیرده، فریسیان و سایر موارد. خردی محصولات لبنی این گاوها (و انواع ایده­آلی که دارای برچسب ارگانیک یا با تغذیه­ی علف هستند) باید مقادیر کمتری از بتا کازئین A1 را به همراه داشته باشد. برخی از مکمل­های پروتئینی شامل ترکیبی از هر دو پروتئین لبنی در یک محصول هستند.

درباره­ی لبنیات چطور؟ آیا اگر به لاکتوز حساسیت داشته باشید می­توانید پروتئین کازئین را مصرف کنید؟خرید پروتئین کازئین نیترو تک

تاکنون شما دریافتید که پروتئین کازئین از شیر حاصل می­شود، مخصوصا شیر گاو. شیر گاو متداول (که هموژنیزه و پاستوریزه است) معمولا برای افراد دارای حساسیت به لاکتوز قابل استفاده نبوده و آلرژی زا است. این ماده حاوی بیش از 20 نوع آلرژی زای مختلف است (شامل کازئین A1) که واکنش­های آلرژیکی یا مشکلات گوارشی همچون نفخ معده، اسهال یا درد شکم را به همراه دارند.

اگر شما از علائم حساسیت به لاکتوز در گذشته رنج می­بردید و در گوارش محصولات مشتق شیر دچار مشکل هستید، من شیر خام، شیر بز و شیر ارگانیک A2 را به شما توصیه می­کنم. یک گزینه یافتن پروتئین کازئین از شیر بز است، زیرا شیر بز به طور طبیعی حاوی کازئین A2 می­باشد.

شیر بز مشابه با شیر انسان است و مسائل گوارشی یا واکنش­­های آلرژیکی کمتری را نسبت به شیر گاو به همراه دارد. همچنین، محصولات پروتئین کازئین A2 از شیر گاو سبب تولید کازئین A1 نمی­شوند، مثلا از گاو جرسی و گورنسی. شما باید در این باره تحقیق کنید، زیرا متاسفانه اکثر گاوهای امریکا، اروپای غربی و استرالیا از نوع هولستین و فرسیان هستند، که محصولات کازئین A1 می­باشند.

نکات مربوط به پروتئین کازئین

پروتئین کازئین مزایای مشابه با پروتئین وی را دارا است. بنابراین اگر به دنبال یک منبع پروتئینی جایگزین برای پروتئین وی هستید، کازئین بهترین گزینه خواهد بود. اما به خاطر داشته باشید که کازئین یک پروتئین با اثر آهسته تر است، و این بدان معناست که رسیدن آن به عضلات و خروج آن از بدن به زمان بیشتری احتیاج دارد. بر این اساس، اگر می­خواهید حجم عضله ­ی شما سریعا افزایش یابد، پروتئین وی بهترین گزینه خواهد بود.

اما کازئین در حین خواب بهترین عملکرد را دارد – کمک به بدن شما در ترمیم عضلات و حتی تقویت آنها به دلیل اثرات آهسته. اما به خاطر داشته باشید که وقتی کازئین را مصرف می­­کنید، به دنبال کازئین A2 از گاوهای ارگانیک یا با تغذیه­ی علف باشید. تشخیص کازئین A1 و A2 دشوار خواهد بود، اما بهترین کار استفاده از منابع طبیعی تر است، زیرا A2 شکل سالم تر و طبیعی تری از کازئین است که از زمان قبل از اهلی شدن حیوانات تولید می­شد.

با در نظر داشتن همه­ی این موارد، شما می­توانید بیشترین مزایا را از منابع پروتئینی خود دریافت کرده، سلامت عضلات خود را حفظ کنید، و وزن بدن خود را تحت کنترل داشته باشید!

منبع : https://www.healthline.com/nutrition/casein-vs-whey

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
error: Content is protected !!