پودر پروتئین

وی گلد استاندارد اپتیموم نوتریشن

در این نوشته پودر پروتئینی وی گلد استاندارد 100% معرفی می شود. این مکمل تغذیه ای, توسط اپتیموم نوتریشن ساخته می شود و در فرمول آن, از پروتئین وی ایزوله, به عنوان ترکیب اصلی, استفاده شده است.  وی گلد استاندارد به منظور تقویت عضلانی, بهبود عملکرد و کاهش وزن طراحی شده و شما با خواندن مطالب حاضر, آگاهی خواهید یافت که آیا قادر به انجام این ادعا هست یا نه. 

وی گلد استاندارد 100% اپتیموم نوتریشن چیست؟

وی گلد استاندارد 100% اپتیموم نوتریشن, یک مکمل پروتئین وی است که دارای پروتئین وی, آمینو اسیدهای شاخه دار (BCAA), آنزیم های هضمی, و ویتامین هاست. در حالی که FDA (سازمان غذا و دارو) این محصول را برای کاهش وزن توصیه نمی کند, ولی, بسیاری از ورزشکاران و مشتاقان تناسب اندام از پودرهای پروتئین وی استفاده کرده اند تا بتوانند در عین عضله سازی, یه طور خیلی موثری چربی هم کم کنند.

 

شرکت سازنده گلد استاندارد وی 100%

وی گلد استاندارد 100% , نخستین بار, در سال 1986, توسط شرکت مادر Glanbia, که یک گروه بین المللی تولید پنیر و ترکیبات مغذی آن است, به عنوان کمک رژیم های غذایی معرفی شد. شرکت اپتیموم نوتریشن (Optimum Nutrition, Inc.) که بطور خلاصه به نام ON نیز, خوانده می شود, بخشی از شرکت Glanbia است.

شرکت ON, مالک و گرداننده دو نشان تجاری ورزشی  اپتیموم نوتریشن و  A.B.B. (American Body Building) است. این برندها, با هم برای افراد بالغ و فعال سراسر دنیا یک خط تولید کامل از پودرها, بارها (bar), کپسول ها و نوشیدنی های آماده فراهم می کنند. اپتیموم نوتریشن و A.B.B., دو نام های تجاری قدیمی و شناخته شده در جامعه مکمل ها می باشند. در حالی که اپتیموم نوتریشن مکمل های متنوعی تولید می کند, بیشتر مردم آن را با نام گلد استاندارد وی 100% می شناسند.

اجزاء سازنده وی گلد استاندارد 100% اپتیموم نوتریشن

اولین چیزی که باید در مورد وی گلداستاندارد 100% بگوییم, این است که 100% از وی تشکیل نشده است. در فرمول آن, بجز پروتئین وی, از ترکیبات دیگری نیز استفاده شده است که همگی در زیر معرفی شده اند:

  • مخلوط پروتئینی شامل پروتئین وی ایزوله, پروتئین وی کنستانتره, پپتیدهای وی
  • مخلوط آنزیم های هضمی شامل لاکتاز و آمینوژن
  • آمینو اسید های شاخه دار طبیعی (بیشتر از 5 گرم در هر سروینگ)
  • گلوتامین و گلوتامیک اسید (بیشتر از 4 گرم در هر سروینگ)

سایر ترکیبات

سایر ترکیبات به کار رفته در مکمل وی گلد استاندارد اپتیموم نوتریشن عبارتند از: طعم های طبیعی و مصنوعی, کاکائو, لسیتین, آسه سولفام, سیتریک اسید, سوکرالوز و رنگ FD&C Red شماره 40.

 

در حالی که لیست ترکیبات سازنده در مقایسه با خیلی از فرمول های دیگر, تر وتمیز تر است, هنوز چند ترکیب اضافی در ساختار آن وجود دارد که بطور مکرر در پودرهای پروتئین وی یافت می شود. در اینجا نگاهی می اندازیم به این ترکیبات اضافی:

لسیتین (سویا)

لسیتین سویا به بیشتر پودرهای پروتئینی افزوده می شود و یکی از متداولترین افزودنی های غذایی امروز است. اهمیت این موضوع در حساسیت زا (آلرژن) بودن سویاست. افرادی که به آن حساسیت دارند, ممکن است پس از مصرف مقدار کمی از آن نیز دچار عوارض التهابی نظیر آکنه, بثورات پوستی و ناراحتی معده شوند. بر اساس Drugs.com, عوارض جانبی سویا می تواند شامل اسهال, تهوع, درد شکمی و احساس پری باشد.

بنا بر اظهارات سازمان غذا و دارو (FDA), لسیتین سویا ممکن است بی خطر نباشد, همانگونه که در مورد بسیاری از ترکیبات دیگری که در مواد غذایی به کار می روند, اظهار می شود. بر اساس مطالعه ای که در مجله علمی Developmental Psychobiology به  چاپ رسیده است, لسیتین سویا باعث بروز اثرات منفی در تکامل حرکتی عصبی (neuromotor) در موش های جوان شده است. البته نتیجه تمام تحقیقاتی که روی لسیتین انجام شده, منفی نبوده است. به عنوان نمونه, می توان به بررسی هایی اشاره کرد که در آنها نشان داده شده است که لسیتین به بهبود چربی ها و کلسترول خون کمک می کند. البته اثر لسیتین سویا هم مانند هر ماده حساسیت زا (آلرژن) دیگری, از فرد به فرد متفاوت است و هر کسی باید در ابتدا, با کمک پزشک, تحمل بدن خود را آزمایش کند.

آسه سولفام پتاسیم

آسه سولفام پتاسیم (ACK), یک شیرین کننده مصنوعی است و مانند بسیاری از شیرین کننده های مصنوعی اثرات درازمدت مصرف آن, بعد از 5 تا 10 سال آشکار می شود. در مطالعات انجام شده در مورد تاثیرات آسه سولفام پتاسیم, نتایج زیر حاصل شده است:

در موش هایی که ACK دریافت کرده بودند, نقص عملکرد حافظه شناختی دیده شد, ولی در اعمال حرکتی تغییری ایجاد نشد. به علاوه, وقتی که غلظت آسه سولفام مصرفی توسط آنها از حد معینی (25 میلی مول) بالاتر بود, برداشت گلوکز 20 تا 30 درصد افزایش داشت. یعنی این ترکیب, در غلظت بالاتر روی عملکرد معمولی گلوکز اثر می گذارد. پس, نکته مهم می تواند استفاده متعادل از این ماده باشد و به نظر میرسد که افزودن آسه سولفام پتاسیم در مقدار قابل قبول بی خطر باشد.

مکس استارز  کلاژن چیست ؟ 7 فایده مهم و علمی کلاژن

آمینوژن و لاکتاز

این دو ترکیب, آنزیم های هضم کننده هستند و به ترتیب, برای کمک به تجزیه پروتئین ها و قند شیر (لاکتوز), به فرمول اضافه شده اند. بدنسازان و وزنه برداراناین آنزیم های هضمی را مصرف می کنند تا از مزایای پروتئین و لاکتوز موجود,  برای بهبود عملکرد ورزشی و رسیدن به اهداف خود, حداکثر بهره را ببرند. نتایج پژوهش های انجام شده, نشان داده که مصرف آمینوژن به همراه پروتئین وی, جذب آن را افزایش داده است. به نظر می رسد که آمینوژن ترکیب مناسبی برای افزودن به انواع پروتئین وی است. عارضه جانبی برای آن گزارش نشده است.

 

با این حال, عدم تحمل لاکتوز, برای خیلی از مردم, یک مشکل واقعی است. مخلوط پروتئینی گلد استاندارد 100%  هم دارای پروتئین وی کنستانتره و هم پروتئین وی ایزوله است. در حالی که پروتئین وی ایزوله از نظر لاکتوز فیلتر می شود, ولی پروتئین وی کنستانتره از این لحاظ فیلتر نمی شود. در حالی که مصرف هر نوع پروتئین وی با هم, بسیار مفید است, ولی برای افرادی که عدم تحمل به لاکتوز دارند اینطور نیست. پس اپتیموم نوتریشن, ناچارا باید لاکتاز را به فرمول وی گلد استاندارد اضافه کند تا هضم آن را بالا ببرد وبا شکستن لاکتوز توسط آنزیم لاکتاز, از بروز حساسیت در افراد حساس جلوگیری کند. در کل, یک توصیه مفید برای افراد حساس به لاکتوز این است که از پروتئین وی ایزوله به تنهایی, و نه به شکل مخلوط با وی کنستانتره, استفاده کنند..

حقایق تغذیه ای

در جدول زیر مواد مغذی موجود در هر سروینگ از مکمل وی گلد استاندارد اپتیموم نوتریشن, طعم توت فرنگی, معرفی شده است:

حقایق تغذیه ای بسته یک پوندی طعم توت فرنگی
نام ماده مغذیمقدار در سروینگدرصد نیاز روزانه*
کالری120 گرم2%
کالری از چربی15
چربی کل1.5 گرم2%
چربی اشباع1 گرم5%
چربی ترانس0 گرم
کلسترول55 میلی گرم18%
سدیم130 میلی گرم5%
کربوهیدرات کل3 گرم1%
قند ها2 گرم
پروتئین24 گزم48%
کلسیم8%
*درصد نیاز روزانه بر مبنای یک رژیم 2000 کالری محاسبه شده است. بر اساس کالری روزانه مورد نیاز, در صد شما ممکن است پایین تر یا بالاتر باشد.
هشدار آلرژن: دارای پروتئین های شیر و سویاست.

 

عوارض جانبی وی گلد استاندارد اپتیموم نوتریشن

همانطور که ذکر شد, مصرف پودر پروتئینی وی گلد استاندارد, به دلیل دارا بودن ترکیبات حساسیت زایی مانند لاکتوز شیر یا لسیتین سویا, می تواند باعث بروز برخی واکنش های منفی در بدن شود. البته, باید متذکر شویم که اطلاعات موجود در مورد واکنش های حساسیتی مربوط به این مکمل, از اظهارنظرهای بعضی از مصرف کنندگان گرفته شده و تاکنون, تحقیقات علمی در این مورد, صورت نگرفته است.

عوارض جانبی ناشی از عدم تحمل لاکتوز

  • نفخ
  • درد یا دل پیچه در پایین شکم
  • صدای غلغل در شکم
  • گاز
  • مدفوع شل یا اسهال, گاهی کف آلود
  • بالا آوردن

عوارض جانبی حساسیت به سویا

  • مورمور در دهان
  • کهیر, خارش, اگزما
  • ورم لب ها, صورت, زبان, و گلو یا سایر قسمت های بدن
  • درد ناحیه شکم, اسهال, تهوع یا استفراغ
  • قرمزی پوست (گر گرفتگی)
  • آبریزش بینی یا مشکل تنفس.

در صورت روبرو شدن با هریک از عوارض فوق, پس از مصرف وی گلد استاندارد, باید بلافاصله, مصرف آن را قطع کرد.

فواید وی گلد استاندارد اپتیموم نوتریشن

تجربه نمونه های واقعی و تحقیقات کلینیکی نشان داده اند که ترکیب پروتئین وی و تمرینات مقاومتی, برای چربی سوزی در عین عضله سازی, موثر است. اگر شما به دنبال بهبود ترکیب بدن خود هستید و برای این منظور, در جستجوی مکمل مناسبی هستید, برای شروع, یک پودر پروتئین وی گزینه خوبی است که اثرات آن ثابت شده است.

بر اساس گفته سازندگان, وی گلد استاندارد, با ارزش ترین محصول آنهاست که پرکننده های کمتر و قیمت مناسب تری دارد. مانند بیشتر پودرهای پروتئینی, وی گلد استاندارد آلمکس دارای دوز بزرگی از BCAAs (آمینو اسیدهای شاخه دار شامل والین, لوسین, ایزولوسین) در هر سروینگ است. چون ثابت شده است که افزودن این آمینو اسیدها به پودرهای پروتئینی, اگر همراه با انجام تمرینات مقاومتی باشد, باعث افزایش عضله سازی و بهبود استقامت می شود.

مکس استارز  پروتئین کینگ وی رونی کلمن - بررسی و قیمت

آیا وی گلد استاندارد اثر بخش است؟

اینکه یک پودر پروتئینی خوب عمل کند, به دو چیز بستگی دارد:

  • نیاز فرد به پروتئین
  • مقدار پروتئینی که توسط شخص جذب می شود.

اگر مصرف کننده ای مشکل حساسیت به لاکتوز یا سویا نداشته باشد و بطور منظم و شدید ورزش کند, به احتمال زیاد, نتایج خوبی از مصرف وی گلد استاندارد خواهد گرفت. خوشبختانه, برای افرادی هم که به پودر های پروتئینی مشتق شده از شیر یا دارای شیر, حساس هستند, راه حل وجود دارد. امروزه, تعداد زیادی پودرهای پروتئینی بدون لبنیات و بدون گلوتن, با منشا گیاهی, در دسترس هستند. پودرهای جانشین, معمولا از نخود, برنج و تخم مرغ, در طعم های بیشتر و متنوع تر از آنچه که 5 سال پیش بود, در دسترس هستند.

مزایا و معایب  وی گلد استاندارد

مزایا

  • توسط شرکتی ساخته شده که 10 سال متوالی برنده جوایز کیفیت محصول بوده است.
  • از قابل اعتماد ترین نام های تجاری دنیا در دنیای مکمل هاست.
  • استفاده از پروتئین وی ایزوله به عنوان منبع پروتئین اصلی
  • اینستانیزه شده برای حل آسان, بطوری که با قاشق در لیوان حل می شود.
  • دارای بیش از 20 طعم مختلف

معایب

  • استفاده از ترکیبات مصنوعی و رنگ ها
  • استفاده از شیرین کننده سوکرالوز

وی گلد استاندارد اپتیموم نوتریشن

قیمت و خرید وی گلد استاندارد

وی گلد استاندارد اپتیموم نوتریشن (Optimum Nutrition Gold Standard), برای خرید, در فروشگاه های محصولات بهداشتی محلی, فروشنده های بزرگ نظیر Costco, به شکل آنلاین و نیز در وب سایت رسمی شرکت سازنده, در دسترس است. این مکمل در بسته های 1, 2 و 5 پوندی عرضه می شود (هر پوند معادل 453.59 گرم) و معمولا متداولترین آنها 2 پوندی است؛ که دارای 30 سروینگ 2 پیمانه ای پودر وی گلد استاندارد است.

وی گلد استاندارد با قیمت های پیشنهادی به شرح زیر در فروشگاه ها به فروش می رسد. در صورت عدم رضایت مصرف کننده, امکان مرجوع کردن نیز وجود دارد. البته باید اضافه کرد که قیمت ها بر اساس فروشنده می تواند متغیر باشد.:

  • 1 پوندی: 15.99 دلار
  • 2 پوندی: 29.99 دلار
  • 5 پوندی: 59.99 دلار

برای استفاده از خدمات مصرف کنندگان و تماس با شرکت سازنده می توان از طریق تلفن یا ایمیل با آنها در ارتباط بود:

تلفن: 1-800-705-5226

ایمیل: consumer@optimumnutrition.com

طعمهای وی گلد استاندارد

شرکت اپتیموم نوتریشن, محصول وی گلد استاندارد را در 25 طعم عرضه کرده است تا انتخاب را برای مصرف کنندگان راحت تر کند. بعضی طعم های موجود برای بسته بندی 2 پوندی عبارتند از:

  • کیک تولد
  • تافی کارامل Fudge
  • شیرینی کرم دار
  • شکلاتی دوبل
  • خامه وانیلی فرانسوی
  • پای لیموی
  • جاده سنگی
  • موز توت فرنگی
  • بستنی وانیلی

طرز استفاده از وی گلد استاندارد

سروینگ سایز این مکمل وی, یک پیمانه, معادل 31 گرم است و در بسته یک پوندی آن, معادل 14 سروینگ پودر پروتئینی موجود است. وی گلد استاندارد را می توانید با مایعات مورد نظرخود مانند آب, شیر بادام و گاه گاهی نوشیدنی های کربو هیدراتی, مخلوط کنی. مخلوط کردن آن با قاشق امکان پذیر است ولی می توانید از مخلوط کن هم استفاده کنید. پیشنهاد می شود که یک پیمانه وی گلد استاندارد را با 8 تا 10 اونس از نوشیدنی مورد نظرتان مخلوط کنید (هر اونس معادل 29.57 میلی لیتر). مصرف کنندگان معمولا 1 تا 3 پیمانه را دریک نوبت مصرف می کنند. میزان پودر مصرفی بستگی به اندازه بدن, اهداف عملکرد و رژیم غذایی فرد دارد.

وی گلد استاندارد و کاهش وزن

عقل متعارف این روزها بر این باور است که مصرف رژیم های دارای پروتئین بیشتر و کربوهیدرات کمتر برای کاهش وزن و بهبود ترکیب بدنی مطلوب است. بر اساس شواهد موجود, به نظر می رسدکه برای کاهش وزن, پروتئین ماده مغذی بسیار با اهمیتی است. چون این توانایی را دارد که به فرایند کاهش چربی کمک کند و در حین این کار, توده بدون چربی بدن را نیز نگهداری کند. به علاوه, پروتئین, دارای مشخصاتی است که آن را برای کاهش وزن موثر می سازد. از جمله, می توان به سیر کنندگی و اثر حرارت زایی (ترموژنیک) اشاره کرد.

پروتئین غذایی , البته, معجزه نمی کند. افزودن پودر های پروتئینی نظیر وی گلد استاندارد, فقط در صورتی کمک کننده است که سایر استراتژی های هوشمندانه کاهش چربی نیز در میان باشد. در کل, یک رژیم پر پروتئین می تواند به کاهش وزن کمک کند, ولی هنوز به کاهش کالری نیز نیاز داریم تا چربی را از دست بدهیم. پروتئین برای ورزشکاران دارای اهمیت مخصوصی است و ورزشکاران, احتمالا, برای رسیدن به نیازهای بدنی خود, باید از مکمل های پروتئینی استفاده کنند.

منبع : optimumnutrition best5supplements

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
error: Content is protected !!